Bryllup Guider

Bryllup Guider

Her kommer et liste med links, til specifikke punkter, på huske listen. Links er kun vejledende, og forslag til bryllupper.

Opskrift til bryllupskagen

Her er der opskrifter på forskellige bryllupskager.  Som kan være en mulighed. 

Brudebuketten, blomster og pynt

Brudebuketten kan godt være en dyr sag, lige ledes pynt på bordet, kortene mm. Men meget af det, kan man faktisk lave selv, og er man bare lidt fingernem, kan det blive meget flottere end det købte.

Hvad indbydelser, bordkort mm angår, kan man få rigtig mange tips og ideer på nettet, samt hjælp i butikker, som f.eks Panduros Hobby.

Her er et bud på, hvordan man kan lave en brudebuket:

På youtube ligger der en masse gode videoer fra bryllupskanalen, hvor man kan få en masse inspiration og ideer.

Brudekjolen

Kjolen, er for bruden nok en af de vigtigste ting, ved brylluppet. Den skal være perfekt. Desværre så koster de også derefter, især hvis den skal designes.

Men så kunne man jo også sy den selv, eller måske få mor eller svigermor til det. Under alle omstændigheder er det billigere, og man får den, som man vil ha den.

Der er nemlig mange steder, hvor man kan få stoffet til kjolen, samt tilbehør og en masse forskellige mønstre. Som man enten kan sy efter, eller bruge som guidelines.

Man kan også gå på biblioteket, og finde bøger med mønstre.

Her kommer et par links, til steder med sy selv kjoler:

Husk at går du traditions vej, så skal der være noget blåt, noget nyt, noget gammelt og noget lånt. 

Der er også den mulighed, hvis man ikke har noget imod, at kjolen er brugt. Så er der ebay, dba, qxl mm, hvor man kan finde rigtig fine og flotte kjoler, til en billig penge.

Gommes jakkesæt mm

Gommens jakkesæt må heller ikke glemmes, eftersom det også er en temmelig vigtig del af “pakken”.

Jakkesæt og tilbehør kan man få mange steder, og til mange forskellige priser. 

Her kommer nogle links, til stedet man kan købe jakkesæt til en fornuftig pris, samt nogle links til sy selv. Hvis man er frisk på det.

http://www.smartguy.dk/ – de har forskellige jakkesæt mm.

http://www.hm.com/dk/ – her kan man få flot og billigt tøj.

Chanti for herrer – Herresmykker Slipsenåle

Fotografen

Bryllupsbilledet der forener jeres evige lykke i et billede. Mulighederne er mange, men kvaliteten er meget svingende.  

Så hvor vigtigt er jeres bryllupsbillede ??? 

Kan onkel Poul med alm kamera, ta billedet. Eller må der godt være lidt mere styr på det, så billedet bliver perfekt ??.

Et godt sted at søge, er bla foto forums. Hvor mange “amatør fotografer” er villige til at tage billeder, til en billig penge. Der kan for det meste også få lov at se folks billeder og kvaliteter.

Alt om foto Forum – Et godt forum, hvor man kan finde fotografer mm. 

Til selve festen, kunne man sætte engangskameraer på bordene. Så kan folk tage en masse billeder, som garanteret både blive sjove og anderledes.

Bryllupstransport

Transporten. Transporten kan klares med  ens egen bil eller venner, families bil. Man kan evt pynte den med f.eks silkebånd, blomster eller lign.

Samt hænger dåser bagpå, lave et flot skilt med teksten NY GIFTE, og sætte i bagruden. Samt  få en til at være chauffør hele dagen.