STEMNINGSBILLEDER BRYLLUP

STEMNINGSBILLEDER BRYLLUP

En af de ting der optager nogle brudepar rigtig meget før et bryllup, er indretningen eller pyntningen af de lokaler, hvor vielse, middag og/eller fest skal holdes. Er man kreativt anlagt, har man måske selv været igang med at lave små opsætninger, folde bordpynt eller skrive bordkort.

Hvad enten det er jer selv, eller det sted, hvor festen skal holdes, der har stået for indretningen, er pynt og opsætning ikke noget, der bliver overlagt til tilfældigheden.

Når man tænker på, hvor mange timer der nogen gange er lagt i at skabe den helt rigtige stemning, er det synd, at resultatet langt fra altid bliver gemt og husket for eftertiden. Med andre ord fotograferet.

Spørg din bryllupsfotograf

Spørg din bryllupsfotograf om han kan gå en runde, der hvor brylluppet skal holdes, og indfange stemningen inden gæsterne kommer. En professionel fotograf kan ofte få omgivelserne til at fremstå mere levende og ’som de var’ end selv den bedste mobiltelefon kan klare. Husk dog at give fotografen tid til arbejdet, hvis resultatet skal blive ordentligt.

STEMNINGSBILLEDER BRYLLUP