Tal med din bryllupsfotograf

Tal med din bryllupsfotograf

10 SITUATIONER DIN BRYLLUPSFOTOGRAF OGSÅ KAN FOTOGRAFERE

I Danmark har vi tradition for kun at få taget billeder af selve bryllupsparret, ofte i løbet af et par timer mellem vielse og middag, mens de øvrige gæster er underholdt med andre ting. På den måde er fotograferingen hurtigt overstået, og selskabet kan få fred til at gøre det de er kommet for, nemlig at feste.

Se flere billeder fra bryllupsfotografen her

Når du fotografen er kommet forbi, er der alligevel et par andre situationer, du måske skal overveje at lade fotografen knipse, mens han er i gang. 

Her er 10 oplagde situationer, hvor fotografen kan få nogle smukke billeder i kassen, uden at fylde alt for meget i billedet under festen: 

  1. Stemningsbilleder af stedet, hvor fest/vielsen foregår (gerne inden gæsterne kommer)
  2. Bruden der gør sig klar
  3. Vielsen
  4. Ringene
  5. Brudeparret med familier
  6. Polterabend-selskaberne
  7. Gæsterne til brylluppet i par eller små grupper
  8. Stort fællesbillede af alle gæster
  9. Bryllupskagen der skæres ud
  10. Brudevalsen

Tal med din bryllupsfotograf om mulighederne, og hvordan I får det planlagt på en måde, så fotograferingen fylder mindst muligt, men I samtidig får de billeder, I gerne vil have.

PAR- OG GRUPPEBILLEDER SKABER STEMNING

I forbindelse med fotograferingen til jeres bryllup, kan I overveje at sætte tid af til at få taget billeder af jeres gæster i par eller små grupper. Det er ikke bare et sjovt og hyggeligt minde for jer, men også for jeres gæster.

parbilleder

Især parbilleder er et dejligt minde for de enkelte par, men det kan godt tage lidt lang tid, hvis alle gæster skal forbi fotografen, især ved store bryllupper. For dem der ikke kommer som par, kan det især virke som en lidt unødvendig seance.

Gruppebilleder bryllup

Gruppebilleder er ofte lidt lettere at slippe afsted med – og måske også lidt sjovere for alle parter. Det kan fx være af gommens familie, brudens familie, gommens polterabendselskab, brudens polterabendselskab, brudepigerne/børnene osv.

Tal med din bryllupsfotograf