Vi leverer billederne i meget høj kvalitet

Vi leverer billederne i meget høj kvalitet

Overfør dine digitale billeder til dit netalbum hos os, og bestil ægte billeder og flotte gaveartikler med dine favoritmotiver. Du kan vælge at få din ordre leveret hjem til dig med posten, eller du kan besøge os i vores hyggelige butik og få personlig service med i købet.

Billederne bliver trykt på ægte fotopapir

Vi leverer billederne i meget høj kvalitet. Billederne bliver trykt på ægte fotopapir og produceret på markedets førende udstyr, der benytter det nyeste inden for digital teknologi. Uafhængige undersøgelser viser, at billederne holder sig i min. 60 år i normal rumbelysning og meget længere i et rigtigt fotoalbum. Derfor kan vi i Aarhus Foto garantere, at du vil blive glad for dine fremkaldelser hos os.

takkekort bryllup

Få lavet flotte takkekort med dine favoritmotiver. Kortene er i formatet 10×20 cm, med et felt hvor du kan skrive en personlig hilsen. Vi har takkekort til flere anledninger og alle vores takkekort leveres med kuvert.

flotte kalendere

Her kan du lave fantastisk flotte kalendere med dine egne billeder som motiv. Vi kan tilbyde et stort udvalg af design og farvekombinationer, som gør, at du ganske enkelt kan forme din kalender efter eget ønske. Kalenderen laves på kvalitetspapir i størrelsen 25×38 cm.